Αγιασμός Τοπικού Τμήματος Καβάλας - 10/9/2016

Ο καθιερωμένος ετήσιος Αγιασμός για την έναρξη της νέας Οδηγικής χρονιάς, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, στην Εστία του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού (Ρωμανού 17 Καβάλα).

Μετά τον Αγιασμό πραγματοποιήθηκε ομιλία – καλωσόρισμα από την Πρόεδρο κα. Ελένη Αποστολίδου η οποία αναφέρθηκαν στη συμβολή του Οδηγισμού για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα και της προσωπικότητας των παιδιών, την ένταξη τους στο κοινωνικό σύνολο και τη χαρά που τους προσφέρει η ψυχαγωγία τους στη φύση .

Η χαρά της νέας οδηγικής χρονιάς ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο με το επίσημο καλωσόρισμα της νέας εφόρου του Τοπικού Τμήματος της κας Έλενας Ζουμπουλίδου, που εκλέχθει μετά από τις προκαθορισμένες εκλογές σύμφωνα με το καταστατικό του Σώματος, ενώ θερμές ευχαριστίες για την προσφορά της και τις πολύτιμες υπηρεσίες της, με βαθιά συγκίνηση, για την απερχόμενη έφορο, την κα Ευη Ζουμπουλίδου.

Στη συνέχεια οι επισκέπτες και οι γονείς  επισκέφθηκαν τους χώρους της εστίας που ήταν διακοσμημένοι με τις δραστηριότητες των παιδιών σύμφωνα με τον κάθε κλάδο. Ακολούθησε παιχνίδι από όλους τους κλάδους (Αστέρια – Πουλιά – Οδηγούς και Ναυτοδηγούς).

Φωτογραφικό Υλικό