Μεγάλο παιχνίδι φύσης στην Μυτιλήνη

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το μεγάλο παιχνίδι φύσης του κλάδου αστεριων στην Μυτιλήνη ! 
Τα παιδιά τελείωσαν με επιτυχία την ακαδημία Πλάτανος που είχε ως στόχο την περιβαλλοντική εκπαίδευση και η καλλιέργεια οικολογικής
συνείδησης στα Αστέρια, καθώς επίσης και η εξωστρέφεια της ομάδας
μέσα από την συνεργασία με εξωτερικούς φορείς που ασχολούνται με
το περιβάλλον.
Σε συνεργασία με το project Σκύρος του πανεπιστημίου Αιγαίου και τους φοιτητες Λάμπρος Τοπάλτσης, Γεωργία Κορέση, προπτυχιακοί φοιτητές Τμήματος Περιβάλλοντος, Ερευνητές Εργαστηρίου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής και Επικοινωνιας, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, μέλη Προγράμματος ΣΚΥΡΟΣ. Το Πρόγραμμα ΣΚΥΡΟΣ είναι μια περιβαλλοντική Καμπάνια που λαμβάνει χώρα στο λιμάνι της Λιναριάς Σκύρου. Έχει θεωρηθεί ως η Χρυσή Συνεργασία δύο δημόσιων φορέων, του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του Λιμενικού Ταμείου Σκύρου και έχει πιστοποιηθεί από τα Ηνωμένα Έθνη. Μια από τις δράσεις του είναι και "Το "ΣΚΥΡΟΣ" Ταξιδεύει", όπου αυτή τη φορά έρχεται στην Μυτιλήνη σε συνεργασία με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού έκανε ένα διαδραστικό παιχνίδι μυστηρίου και φαντασίας, δίνοντας τους μικρούς μας φίλους περιβαλλοντικά ερεθίσματα για ενεργό συμμετοχή. 
Ευχάριστούμε ακόμα την ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΧΥΤΗΡΙΑ ΑΒΕΕ. Για την χορήγηση τους με σακούλες και φυλλάδια με περιβαλλοντολογικό υλικό που δόθηκε σε μικρούς και μεγάλους.

Φωτογραφικό Υλικό