2η Παναττική Συνάντηση Ομάδων Συνεργασίας

2η Παναττική Συνάντηση Ομάδων Συνεργασίας

Η Ομάδα Συνεργασίας της Χαλκίδας διοργάνωσε την 2η Παναττική Συνάντηση των Ομάδων Συνεργασίας την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012 με τη συμμετοχή των μελών του Τμήματος Συνεργασίας και 162 μελών από τις Ομάδες Α΄ Αθήνας, Αθήνας-Ηρακλείου, Γλυφάδας, Ελευσίνας, Θρακομακεδόνων, Κηφισιάς, Κορωπίου, Νέας Φιλαδέλφειας, Παιανίας, Παπάγου, Φιλοθέης, Χαλανδρίου και Χαλκίδας.

Η υποδοχή των Ομάδων έγινε στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Χαλκίδας από την οικοδέσποινα Ομάδα και το Τοπικό Τμήμα Χαλκίδας όπου τους προσέφεραν γλυκά και καφέ.

Η κα Αγγελική Γαβαλά, Υπεύθυνη της Ομάδας Συνεργασίας Χαλκίδας, καλωσόρισε τις Ομάδες και παρέλαβε από την Υπεύθυνη της Ομάδας Συνεργασίας Ελευσίνας το «κλειδί»  για ν’ ανοίξει η 2η Παναττική Συνάντηση. Με την έναρξη της Συνάντησης η Ομάδα της Χαλκίδας προσέφερε σε κάθε συμμετέχουσα Ομάδα ένα αναμνηστικό.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από την κα Γιάννα Παπασκουλή, Πρόεδρο του Τοπικού Τμήματος Χαλκίδας, από την κα Σόφη Λεβεντάκη, Πρόεδρο του Τμήματος Συνεργασίας και από τον κύριο Κωνσταντίνο Ρουσσόπουλο, Αντιδήμαρχο Χαλκίδας. Η κα Αμαλία Καραπασχαλίδου, Αρχαιολόγος, μίλησε για την Χαλκίδα, την ιστορία της και τις αρχαιότητές της.

Στη συνέχεια του προγράμματος της συνάντησης, τα μέλη των Ομάδων επισκέφθηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο Χαλκίδας, την Εκκλησία της Αγίας Παρασκευής του 5ου αι μ.Χ., το Κάστρο Καράμπαμπα και το Βυζαντινό Μουσείο με τελικό σταθμό την Αγία Ελεούσα, όπου γευμάτισαν και έκλεισαν την συνάντηση με την ανακοίνωση της Ομάδας των Θρακομακεδόνων ότι να αναλαμβάνει την διοργάνωση της 3ης Παναττικής Συνάντησης το 2013.

Φωτογραφικό Υλικό

Εκτύπωση Αποστολή σε φίλο/η Πίσω