Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά

Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012 το απόγευμα στην αίθουσα του ξενοδοχείου Volos Palace , το Τοπικό Τμήμα Βόλου  του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού πραγματοποίησε την ετήσια Εορταγορά του. Είχε προσέλθει πάρα πολύς κόσμος, σε σημείο η αίθουσα να γεμίσει τελείως. Το όμορφο περιβάλλον της αίθουσας, η πολύ ωραία εορταστική διακόσμησή της, και μαζί η φιλική παρουσία των Οδηγών, και η προθυμία του προσωπικού δημιούργησαν στους επισκέπτες ένα ζεστό και πολύ όμορφο περιβάλλον που έκαναν όλους να είναι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αυτή του.

Γύρω-γύρω στις δύο πλευρές τις αίθουσας, οι Οδηγοί είχαν απλώσει επάνω σε ωραία διακοσμημένους πάγκους τα διάφορα γλυκά και τις κατασκευές ειδών χειροτεχνίας, που είχαν ετοιμάσει ειδικά για την Εορταγορά οι κυρίες της Ομάδας Συνεργασίας, οι Ομάδες των Παιδιών και των Νέων,  τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, καθώς και κυρίες μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τοπικό Τμήμα Βόλου. Όλοι αυτοί εργάσθηκαν εθελοντικά με πολύ κέφι, μεράκι και αγάπη για πολλές ώρες κάθε ημέρα και για πολλές ημέρες για να έχουν όλα αυτά έτοιμα σήμερα εδώ.Τελικά, όλα έγιναν ανάρπαστα.

Όπως είπε στην ομιλία της η πρόεδρος του ΣΕΟ Τ.Τ.Βόλου, η Εορταγορά αυτή αποτελεί έθιμο για το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τοπικό Τμήμα Βόλου και γίνεται κάθε χρόνο παραμονές Χριστουγέννων. Τα έσοδα από αυτή διατίθενται αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες λειτουργίας και συντήρησης της Εστίας των Οδηγών, την εκπαίδευση στελεχών, τις κατασκηνώσεις καθώς και τα εκπαιδευτικά προγράμματα όλων των Ομάδων.

Καλές Γιορτές !

Φωτογραφικό Υλικό

Εκτύπωση Αποστολή σε φίλο/η Πίσω