60η Επέτειος της Διεθνούς Φιλίας

60η Επέτειος της Διεθνούς Φιλίας

Η 60η επέτειος της Διεθνούς Φιλίας (ISGF) εορτάστηκε στη Γενεύη στις 25-27 Οκτωβρίου 2013. Παρούσα η Παγκόσμια Επιτροπή της ISGF με την Πρόεδρο Mida Rodriges, την Αντιπρόεδρο Νανά Γεντίμη και τα μέλη Virginia Bonasegale και Aziz Bensaid καθώς και μέλη από εθνικές οργανώσεις Προσκόπων και Οδηγών από διάφορες χώρες,  μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα με την Αντιπρόεδρο της ΕΣΠΠΟΕ Σόφη Λεβεντάκη και την Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων  της ΕΣΠΠΟΕ Αγγελική Γαβαλά.

Μέλη της Διεθνούς Φιλίας απ’ όλο τον κόσμο συνδέθηκαν μέσω skype σε 5 διαφορετικά μέρη του κόσμου για ν’ ανταλλάξουν ευχές. Τη μικρή γιορτή που οργάνωσε η NSGF της Ελβετίας άνοιξε ο Πρόεδρός της Mark Barblan με καλωσόρισμα και μια μικρή αναδρομή από την ίδρυση της ISGF έως σήμερα.

Στη συνέχεια η Πρόεδρος της Παγκόσμιας Επιτροπής Mida Rodriges  μίλησε για το ταξίδι των 60 χρόνων της ISGF, αναφέρθηκε στα προγράμματα  «Fellowship Toy» «Give ISGF a gift» και «Stamp Bank» προβάλλοντάς τα σε Power Point και ευχήθηκε στην οργάνωση να συνεχίσει το έργο της για τα επόμενα 60 χρόνια.

Στη μικρή δεξίωση που ακολούθησε κόπηκε η γενέθλια τούρτα από την Mida Rodriges και τον Mark Barblan ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές.

Την επόμενη μέρα η NSGF της Ελβετίας διοργάνωσε επίσκεψη για τα μέλη της ISGF στο κέντρο του CERN στα περίχωρα της Γενεύης, όπου ενημερώθηκαν για τα ερευνητικά προγράμματά του και ακολούθησε αποχαιρετιστήριο γεύμα σε παραδοσιακό εξοχικό εστιατόριο.

Φωτογραφικό Υλικό

Εκτύπωση Αποστολή σε φίλο/η Πίσω