Πιάσαμε δουλειά στον Ελαιώνα!

Πιάσαμε δουλειά στον Ελαιώνα!

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, πραγματοποιεί δράσεις προσφοράς στον ανοιχτό καταυλισμό υποδοχής προσφυγικών ροών στον ελαιώνα.

Πρώτη δράση μας, η οργάνωση ιματιοθήκης, με στόχο όλοι οι φιλοξενούμενοι του κέντρου να έχουν πρόσβαση σε καθαρά και αξιοπρεπή ρούχα στο νούμερό τους. Με το μήνυμα «Φροντίδα που φοριέται» καλούμαστε να διαχειριστούμε το σύνολο των ρούχων που βρίσκονται ήδη εκεί, αναζητώντας παράλληλα τρόπους ανανέωσης και εμπλουτισμού τους, για να καλυφθεί το σύνολο των κατοίκων του καταυλισμού.

Συνεχίζοντας τις δράσεις μας και με σύνθημα «Όπου παιδιά, παιχνίδι» βάζουμε στόχο την διαμόρφωση  χώρου όπου μικρά και μεγαλύτερα παιδιά θα μπορούν να απασχολούνται με ασφάλεια, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στο αναφαίρετο δικαίωμά τους: το παιχνίδι.

Όσο περισσότεροι, τόσο καλύτερα.

Αν είστε άνω των 14 ετών, οργανωθείτε σε ομάδες/παρέες ή ελάτε μόνοι σας να γίνουμε παρέα και να αφιερώσουμε  χρόνο  βοηθώντας εκεί που υπάρχει ανάγκη!

Στείλτε μας μήνυμα στο: pros@seo.gr δηλώνοντας το ονοματεπώνυμό σας, το Τοπικό σας Τμήμα (εφόσον είστε ενεργά μέλη του ΣΕΟ), ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και την/τις δράσεις στις οποίες θα θέλατε να συμμετάσχετε.

*Και οι δύο δράσεις θα πραγματοποιηθούν μέσα στον Οκτώβρη.

Φωτογραφικό Υλικό

Εκτύπωση Αποστολή σε φίλο/η Πίσω