Πανελλήνια Συνάντηση Στελεχών – Ενωμοταρχών & Υπενωμοταρχών

Πανελλήνια Συνάντηση Στελεχών – Ενωμοταρχών & Υπενωμοταρχών

Είμαστε έτοιμοι για την Πανελλήνια Συνάντηση Στελεχών – Ενωμοταρχών & Υπενωμοταρχών που θα πραγματοποιηθεί στα Κονάκια από την Παρασκευή 13 και μέχρι την Κυριακή 15 Απριλίου 2018.

Στόχος της συνάντησής μας είναι να δούμε τα πράγματα «Ένα προς Ένα» και να ενδυναμώσουμε τον ρόλο των Ενωμοταρχών και των Υπενωμοταρχών προσφέροντας τους όλα τα εφόδια που χρειάζονται για να οδηγήσουν την Ενωμοτία τους ακόμα ψηλότερα και κατά συνέπεια την Ομάδα τους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής οι Ενωμοτάρχες και Υπενωμοτάρχες θα βιώσουν μία εντονη κατασκηνωτική συνθήκη στη φύση, με σκοπό την ανάδειξη και καλλιέργεια των δυνατοτήτων τους και φυσικά, πολλές δυνατότητες ανάληψης ευθύνης και λήψης αποφάσεων ώστε να αναπτύξουν και αναδείξουν τις ηγετικές τους ικανότητες σε όλη τους την έκφανση.

Παράλληλα, θέλουμε να γνωριστούμε και με όλους εσάς, τα Στελέχη του Κλάδου Οδηγών, να μοιραστούμε μαζί σας όλα όσα ονειρευόμαστε για τον Κλάδο Οδηγών, αλλά και για να ακούσουμε τους προβληματισμούς σας. Στόχος μας είναι να κατανοήσουμε όλοι τον ρόλο μας , την προσωπική μας ευθύνη για την σωστή εφαρμογή του Οδηγικού Παιδαγωγικού Προγράμματος, ώστε να ενδυναμώσουμε την Ενωμοτιακή Ζωή.

Η Συνάντηση αυτή θα περιλαμβάνει παράλληλες δραστηριότητες για εσάς και τους Οδηγούς.

Επιλέξαμε τα Κονάκια, ένα χώρο οικείο για τους περισσότερους, εξασφαλίζοντας την κάλυψη όλων των λειτουργικών μας αναγκών, για ευκολότερη πρόσβαση όσων έρχονται από μακρυά και με πολύ χώρο για έναν από τους βασικότερους κορμούς των δραστηριοτήτων του Κλάδου Οδηγών. Το παιχνίδι!

Περιμένουμε με χαρά τις δηλώσεις συμμετοχής σας, συμπληρώνοντας την φόρμα εδώ.

• Για δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 12/3/18 το κόστος θα είναι 30€ (early booking)

• Για δηλώσεις Συμμετοχής μέχρι 2/4/18 το κόστος θα είναι 35€

• Θα υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς προς και από τα Κονάκια, με επιπλέον κόστος των 5€

Οι συμμετοχές σας είναι έγκυρες εφόσον σταλούν εγκαίρως, μέχρι τις 2/4/2018 και εφόσον έχει κατατεθεί το σύνολο της συμμετοχής στον λογαριασμό :

Τράπεζα: ALPHA BANK 

Αρ. Λογ.: 200 0200 202 0849 / IBAN: GR 87 0140 1200 1200 0200 202 0849 

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ : ΚΛΟ1804 / Τοπικό / Επώνυμο π.χ. Μαρούσι / Νικολοπουλος

Εκτύπωση Αποστολή σε φίλο/η Πίσω