Βασική Εκπαίδευση Οκτ 2018

Ως ενήλικας εθελοντής του ΣΕΟ έχεις αναλάβει ένα ρόλο. Είτε είσαι νέο μέλος στην Οδηγική Οικογένεια είτε όχι, θέλεις γνώσεις και ικανότητες για να ανταποκριθείς όσο μπορείς καλύτερα σε αυτό το ρόλο. Ακόμα καλύτερα, θες έναν άνθρωπο να σε βοηθάει και να σε υποστηρίζει, να σου λύνει απορίες.

Όλα αυτά μπορείς να τα βρεις στην Βασική Εκπαίδευση!

Η Βασική Εκπαίδευση είναι το πρώτο βήμα για να ολοκληρώσεις την Γενική Εκπαίδευση που προβλέπεται από το ΣΕΟ.

 Σκοπός της Βασικής Εκπαίδευσης είναι:

«Κάθε εκπαιδευόμενος να εφαρμόσει τουλάχιστον μία φορά όλο το εύρος των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με το ρόλο του, έτσι ώστε βιώνοντάς τες να αποκτήσει τις γνώσεις και τις ικανότητες που απαιτούνται, για να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου ρόλου.»

Πραγματοποιείται σε ζευγάρια Εκπαιδευόμενου – Εκπαιδεύτριας/ή, συνήθως εξ΄ αποστάσεως, σε χρόνο που θα επιλέξετε από κοινού με την/τον εκπαιδεύτριά/ή σου. Καθώς ακολουθεί την ζωή της Ομάδας/του Τοπικού, δεν απαιτεί τίποτα παραπάνω από όλα όσα κάνεις ή πρέπει να κάνεις σύμφωνα με τον ρόλο σου. Απαιτεί όμως δέσμευση, τόσο χρόνου όσο και διάθεσης για μάθηση. Η συνολική διάρκεια είναι ένα έτος, μία πλήρη Οδηγική χρονιά δηλαδή.

Δήλωσε συμμετοχή  [εδώ].

Το συνολικό κόστος είναι € 40,00 και μαζί με την δήλωση συμμετοχής να καταθέσεις προκαταβολή € 15,00 στο λογαριασμό της Alpha Bank IBAN: GR 73 0140 1200 1200 0200 2013 147 (η αιτιολογία κατάθεσης στην τράπεζα να είναι της μορφής: Kωδικός Εκπαίδευσης - Επώνυμο - Τ.Τ.  (π.χ. E15-2-ΠΑΠΑ-ΧΑΝΙΑ)

Υπενθυμίζουμε ότι καμία δήλωση συμμετοχής δε θα γίνεται δεκτή εάν δε συνοδεύεται από την κατάθεση της προκαταβολής.

 

Εκτύπωση Αποστολή σε φίλο/η Πίσω