Ίδρυμα Vodafone – Πρόγραμμα World of Difference 2022

Το Ίδρυμα Vodafone ανακοίνωσε την έναρξη του 12ου κύκλου του προγράμματος World of Difference του Ιδρύματος Vodafone. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που υλοποιείται με συνέπεια και συνέχεια από το 2010, μέσα από το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε ευαισθητοποιημένους νέους από όλη την Ελλάδα να εργαστούν για 6 μήνες στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό της επιλογής τους, με το Ίδρυμα Vodafone να καλύπτει πλήρως τον μισθό και τις ασφαλιστικές τους εισφορές.

περισσότερα

Ο Οδηγισμός βρίσκεται δίπλα στους σεισμοπαθείς της Κρήτης

Ενήλικοι εθελοντές μας από το Τοπικό Τμήμα Ηρακλείου Κρήτης μεταβαίνουν στο κέντρο συντονισμού στο Αρκαλοχώρι και παρέχουν βοήθεια στο στήσιμο των σκηνών, στην οργάνωση της αποθήκης τροφίμων και στη διανομή φαγητού στους πληγέντες. Είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας! Κάνουμε πράξη το Υπηρετείν!

περισσότερα
Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

Open Call

Σου αρέσει η επικοινωνία; Η ομαδικότητα είναι από τα δυνατά σου σημεία; Έχεις δημιουργικό μυαλό; Θέλεις να ανακαλύψεις πώς ένα Σωματείο επικοινωνεί με το κοινό τα media και τους συνεργάτες του, τις δράσεις και τις αξίες του και να το βοηθήσεις εθελοντικά με τις γνώσεις σου;

περισσότερα
Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

Αγώνας Greece Race for the Cure 2021

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού συμμετέχει για άλλη μια χρονιά στο Greece Race for the Cure, μια διοργάνωση για την ενίσχυση του αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού (raceforthecure.eu).

περισσότερα

Κάνουμε πράξη το Υπηρετείν!

Στον παρακάτω χάρτη θα βρείτε τις περιοχές που δραστηριοποιείται το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης για παροχή βοήθειας σε επιχειρούντες και πυρόπληκτους.

περισσότερα
Ο Οδηγισμός δίνει δυναμικό παρών για την ανακούφιση των πληγέντων

Ο Οδηγισμός δίνει δυναμικό παρών για την ανακούφιση των πληγέντων

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, εκφράζει τη μεγάλη λύπη και την έντονη ανησυχία του για την ανείπωτη εθνική τραγωδία που εκδηλώνεται κατά τις τελευταίες μέρες, με πύρινα μέτωπα κυρίως στην Αττική αλλά και σε επιμέρους περιοχές της χώρας μας.

περισσότερα
Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

Σύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου από 27.6.2021

Tο νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού της 26ης Ιουνίου 2021, καθώς και τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για τη συγκρότησή του σε σώμα της 27ης Ιουνίου 2021, έχει ως εξής…

περισσότερα