Πανελλήνια Συνάντηση Στελεχών Κλάδου Αστεριών

Η καρδιά του Οδηγισμού θα χτυπά δυνατά στις 9 & 10 Μαρτίου 2024 στην Τιθορέα, όπου θα συρρεύσουν μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού από όλη την Ελλάδα. Τα μέλη: Στελέχη, Εκπαιδευτές και Κατασκηνωτές του Κλάδου Αστεριών (παιδιών ηλικίας 5-7 ετών), θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν και να συμμετάσχουν σε εργαστήρια πάντα με στόχο την τελειοποίηση των μεθόδων που χρησιμοποιεί το Οδηγικό Παιδαγωγικό Πρόγραμμα.

περισσότερα

Δενδροφύτευση στη μνήμη της Αιμιλίας Γερουλάνου

Η καρδιά του Οδηγισμού θα χτυπά δυνατά την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, από τις 10:00 έως τις 17:00, στο Κατασκηνωτικό Εκπαιδευτικό Κέντρο «ΤΑ ΚΟΝΑΚΙΑ» στην Αγ. Μαρίνα Νέας Μάκρης, όπου μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, μικροί και μεγάλοι από όλη την Ελλάδα, θα βρεθούν σε ένα αλλιώτικο «αντάμωμα».

περισσότερα

Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης 2024

Κάθε χρόνο στις 22 Φεβρουαρίου, γενέθλια ημερομηνία του ιδρυτή του Προσκοπισμού και Οδηγισμού Baden Powell και της Αρχιοδηγού Olave Baden Powell, Οδηγοί σε όλο τον κόσμο γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης που στόχο έχει να προωθήσει την Παγκόσμια Φιλία.

περισσότερα

Η Ομάδα συν+ Αθήνας συναντά το περιοδικό “Σχεδία”

Μια ιδιαίτερη δράση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης από τους νέους 18-24 ετών της  Ομάδας συν+ Αθήνας σε συνεργασία με το περιοδικό “Σχεδία”.  Μέσα από ένα οδοιπορικό στις “αόρατες διαδρομές της πόλης της Αθήνας” γνώρισαν μία άλλη ζωή που αναπνέει στην καρδιά της πρωτεύουσας.  Έμαθαν για τις δομές, τα συσσίτια και τα κέντρα αποκατάστασης που…

περισσότερα

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού συνεργάζεται με τα Θέατρα Άνεσις, Λαμπέτη και Βεάκη

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού συνεργάζεται φέτος με τα Θέατρα Άνεσις, Λαμπέτη και Βεάκη, ως υποστηρικτής των παιδικών και εφηβικών παραστάσεων που προβάλλονται αυτή τη θεατρική σεζόν…

περισσότερα