Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού έχει πάνω από 10.000 μέλη και αναπτύσσεται διαρκώς. Με γερά θεμέλια στις αξίες του, εδώ και 90 χρόνια, προσφέρει αναγνωρισμένο έργο στα παιδιά και τους νέους και ευρύτερα στην ελληνική κοινωνία. Καλωσορίζει την υποστήριξη από ιδιώτες, επιχειρήσεις και οργανισμούς, που επιθυμούν να προσθέσουν αξία στη δουλειά που γίνεται με τα παιδιά και τους νέους ανθρώπους.

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού (Σ.Ε.Ο.) τελεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Επίσης, είναι εγγεγραμμένο:

  • Στο Μητρώο των ΜΚΟ της ΥΔΑΣ του ΥΠ.ΕΞ. με α/α 137 – 15/10/2001
  • Στο Μητρώο των Πολιτιστικών Φορέων του Υπουργείου Πολιτισμού με αρ. μητρώου 598 – 2010 του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύηςα) στο Εθνικό Μητρώο Φορέων Ιδιωτικού Τομέα Μη Κερδ. Χαρακτήρα που παρέχουν υπηρεσίες Κοινωνικής Φροντίδας, με αριθμό μητρώου 09110ΣΥΕ13098Ο83Ν – 0416β) στο Ειδικό Μητρώο Εθελοντικών ΜΚΟ, με αριθμό μητρώου 09110ΣΥΕ13098Ο83Ν – 0360
  • στο Μητρώο των Εθελοντικών Οργανώσεων της Πολιτικής Προστασίας, με αριθμό μητρώου 09/2007

Σχεδιάσαμε το πρόγραμμα “Μαζί στηρίζουμε τον Οδηγισμό” για την υποστήριξη του Οδηγισμού σε όλη την Ελλάδα. Σύμμαχοι στην προσπάθειά μας αυτή είναι Φίλοι και οι Χορηγοί,  καθώς και όλοι όσοι πιστεύουν στις αξίες του Οδηγισμού και στην προσφορά του στην ελληνική κοινωνία.

«Μαζί στηρίζουμε τον Οδηγισμό, πρόγραμμα φίλων»

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού διαχρονικά υποστηρίζεται από πολύτιμους φίλους. Με ετήσια συνδρομή από 25,00€ εξασφαλίζουν την ταυτότητα “Φίλοι του Οδηγισμού” και αποκτούν αυτομάτως, όλα τα προνόμια μελών του ΣΕΟ!
Διαβάστε περισσότερα εδώ

«Μαζί στηρίζουμε τον Οδηγισμό, προνόμια μελών και φίλων»

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού σε συνεργασία με επιχειρήσεις τοπικού, περιφεριεακού & εθνικού μεγέθους εξασφαλίζει για όλα τα μέλη του (κατόχους της Οδηγικής Ταυτότητας), ειδικά προνόμια.
Διαβάστε περισσότερα εδώ

«Μαζί στηρίζουμε τον Οδηγισμό, πρόγραμμα χορηγιών»

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού συνεργάζεται με δεκάδες μεγάλες εταιρείες, επαγγελματίες, οργανισμούς και φορείς. Όλοι τους αναγνωρίζουν το όραμά μας και δίνουν την ευκαιρία σε χιλιάδες παιδιά και νέους να ζουν μοναδικές στιγμές, χρηματοδοτώντας τα προγράμματά μας.
Διαβάστε περισσότερα εδώ